+91 963 642 8954
Free Call
Mon-Sat 10:00 - 18:00
Sunday Closed


Advanced SEO Training Workshop Jaipur

Wednesday January 31, 2018

Day 1 – Basic SEO Essentials

Presented with the participation of the Independent Production Fund.
10:45 AM Doors open
11:00 AM PANEL- What is Search Engine Optimization? (1 Hour)
11:30 How Search Engines Work (30 m)
12:00 PM PANEL - Organic Versus Paid Search (1 Hour)
12:15 PM PANEL - Anatomy of a Search Results Page (1 Hour)
12:45 PM Workshop - Why Apply SEO to Your Web site (1 Hour)
1:00 PM Program Break (15 Mins)
1:30 PM Screening - How to Implement SEO
3:30 PM Program Break (30 Mins)
4:00 PM The Benefits of Doing SEO
4:30 PM Google Panda and SEO
5:00 PM Questions and Answers

Thursday February 01, 2018

Researchers' Day

10:15 AM Doors open
10:30 AM PANEL - Advanced Keyword Forensics (1 Hour)
11:40 PM PANEL - Advanced Local Search Tactics (1 Hour)
12:40 PM Program Break (20 mins)
1:00 PM Workshop - Better Website Optimization: Art and Science in SEO Onpage (50 mins)
2:00 PM Event - Using Social Media to Attract Customers (1 Hour)
3:10 PM Workshop - Strategies for Dealing with Google Updates (40 mins)
4:30 Program Break (30 m)
5:00 Workshop - Strategies for Dealing with Google Updates
6:00 Workshop - Use of AdWords, Analytics, Webmaster Tools, Google+
7:00 Consultation - Doors open for Personal SEO Consultation
7:05 Closing - Handout: A Detailed SEO Checklist and FREE Tools